dijous, 23 d’octubre del 2008

FInalment ha anat bé

He portat una setmana de nervis, de no parar, tot pensant en el dia de hui a les 16.30 que tenia la exposició, portàvem dos dies preparant-ho de forma seriosa fent assajos, i hui ja ha sigut massa, després de haver quedat sobre les 10 al pis d'un company ha resultat que quan hem arribat allí amb una mica de retard ens hem trobat que ell sortia cap a la facultat, i res una altra vegada cap al campus, a mi i a Vicent ja ens feia mal el muscle de la motxilla, i a més a més hui a refrescat prou... quan hem arribat al campus ja s'havien fet entre unes i altres quasi les 12.30 i els nervis se'm menjàvem per dins xDD

Quan hem arribat al campus a més teniem que fer les transparències de Javi, així que s'anava endarrerint tot... però al final hem pujat al 3 pis de l'aulari i hem trobat una aula en la que ens hem instal·lat, hem utilitzat el projector de transparències i hem fet uns quants assajos, que ens han donat molta seguretat, i després de dinar, hem pujat a fer la nostra actuació, que no ha sigut magistral però ha anat molt bé i la por escènica no ens ha jugat ninguna mala passada, llevat de uns minuts de passar-ho malament a dalt parlant per a tota la classe l'exposició ha anat molt bé.

Així que estic content i amb ganes de fer faena!

1 comentari:

Vicent ha dit...

Eixe casiner de Llíria i eixe "xaleter de L'Eliana"!!!; je ja et tinc referenciat al bloc... enhorabona per l'exposició!!!. Ho teniu fet amb ton tio Roig!

Per nadal ens vegem, però ves preparant les maletessss!!!

Deww,

Vicent